levering pakker københavn

Burd’s services inkluderer levering, logistik,
distribution, lagerhotel, kurér, madlevering,
blomsterlevering, og andet transport

Pakkehotel

Burd tilbyder webshops og andre virksomheder at opbevare sine varer på Burd’s lager, hvorfra Burd pakker og leverer til kunden. Fra vores lager leverer Burd dine pakker til hele Danmark; Burd leverer til København, og vores partnere til resten af Danmark.

Retur

Burd kan også afhente returpakker ved kunden til en rigtig god pris. Ved at hente pakkerne ved kunden forsvinder en stor del af besværet og risikoen ved online handel, og du øger dermed din fordel overfor dine konkurrenter

Levering af pakker

Burd leverer pakker samme dag, som de er bestilt. Pakkerne leveres primært på cykel – men hvor de er for store til dette, leveres de i en bil. Burd leverer i dag kun i København, men udvider hastigt til resten af Danmark. Så kontakt os gerne!

Levering samme aften

Der er stor værdi i at levere pakker samme dag, som de er bestilt. Har du en online forretning betyder det, at du kan konkurrere med fysiske butikker i langt højere grad. Dertil kommer, at Burd leverer om aftenen, hvor folk typisk er hjemme – hvorved din kunder ikke behøver tage forbi pakkeshoppen.

God kundeservice

Burd tilbyder desuden den bedste kundeservice indenfor logistik, da vi omkring kl. 16 sender en SMS til alle modtagere af pakker med ankomsttidspunkt ved deres dør denne aften. Dermed giver Burd en langt større grad af frihed til modtageren, som også via et link på telefonen kan arrangere at modtage pakken hjemme en anden aften.

Priser

Vi er billigere end din nuværende aftale.