Klimakompenserede leveringer

Burd Delivery leverer til miljøet

Vi bekymrer os naturligvis om miljøet, og tog derfor en beslutning ret tidligt om, at vi ville være den grønne leveringsmulighed i Danmark. Vi startede med at levere udelukkende på cykel, og har i takt med, at vi har udvidet vores leveringsområde også tilføjet biler.
Som virksomheden vokser, gør vores samfundsansvar ligeså. Vi gennemgår jævnligt alle processer i virksomheden for at nedbringe vores udledning - og det, vi ikke kan undgå, kompenserer vi for. Vi kompenserer for udledning på hele virksomheden - altså alt fra lager, kaffe, strøm og benzin. Alt.

 

Hvad gør vi selv for at reducere

Vi hoster al vores data ved Microsoft, som også er CO2-neutral. Vi benytter overkapacitet, hvorend det er muligt. Vores t-shirts er lavet af bambus, og vi leverer pakker på cykel, hvor det er muligt.
Vi leder altid efter flere måder, hvorpå vi kan reducere vores aftryk. Har du nogle ideer, så hører vi meget gerne for dig på support@burd.dk

Vores partner, cleanr.world, står for såvel udregning af vores udledning samt selve kompenseringen. Vi støtter for tiden et vindmølleprojekt i Indonesien, som er certificeret Gold Standard. 

 

Se hele vores profil og samarbejde med Cleanr.world her:
https://cleanr.world/burd-delivery/