Om os

Burds historie

Vi startede som Trunkburd

Burd startede tilbage i 2014 som Trunkburd (måske du kan huske os fra Løvens Hule?). Dengang var målet at gøre det mere folkeligt at sende varer på tværs af landet. Tanken var lidt ligesom GoMore virker i dag - blot med ting. Vi synes egentlig stadig, det er en god idé, men den gik desværre ikke.

Så kørte vi med mad og McDonald's

Senere ændrede vi vores model til at fokusere på kortere distancer; hvor vi valgte at fokusere på København grundet størrelsen af byen. Vi kørte dengang rundt med mad, kioskvarer, blomster og meget andet, og i oktober 2017 kom vi i medierne med vores koncept, og vi blev Danmarks mest downloaded app over to dage. Det var selvfølgelig et enormt skulderklap. Desværre var vores app en løsning for blot at teste et koncept, hvorfor den overhovedet ikke kunne følge med. Efter at have kørt en god måned, hvor vi fik gennemtestet vores logistik og systemer, valgte vi derfor at lukke ned for den service, for fremadrettet at fokusere på pakker. Tanken var, at hvis vi kunne levere en varm burger, så kan vi også levere en pakke med rigtig god service.

I dag leverer vi pakker

Så kommer vi til i dag, hvor vi forsøger at gøre online handel grønnere og bedre via vores fokus på leveringer af pakker. Vores mantra er at gøre hverdagen lidt gladere og lidt nemmere - og det søger vi at opnå ved at uddanne vores bude i at være søde, glade og smilende; samt at lade modtageren af pakken bestemme, hvortil og hvornår, pakken skal leveres.

Det med småt

Alle vores bude og pakker er forsikret, og alle bude er ansat på kontrakt ved os. Det betyder, at vi betaler moms, skat, feriepenge og hele molevitten.