Burd's grønne tilgang

Er forurening et problem i logistik?

Med den stigende popularitet af e-handel vil logistikvirksomheder, med den traditionelle tilgang, have flere og flere lastbiler og varevogne på verdens veje - og disse kører ofte tomme, til stor skade for vores miljø. Dertil kommer, at vores byer, som i forvejen er de mest forurenede områder, får tilført ekstra bilos fra de mange vogne, der kører rundt i gaderne.

Burds løsning

Burd ønsker at gøre logistik - og dermed online handel - mere miljøvenligt og bæredygtigt. Vi tror på, at fleksibilitet og høj service er vejen frem. Men før visionen om at rykke næsten al handel online kan realiseres, skal logistik være bæredygtig.

Burd bygger på et koncept om overkapacitet. Vores mål er dermed, at al fragt på tværs af landet eller lagre skal foregå via danskeres eksisterende kørevaner. Vi bygger et system, der gør, at vi kan ansætte mennesker, som dagligt kører (/cykler/går/osv.) en vis strækning, og dermed kan tage pakker/varer med sig. Dermed fjerner vi biler fra vejene og gør luften renere.
I byerne leverer Burd alle mindre pakker på cykel. Burd har en række bude, som hver dag får besked om dagens leverancer i deres lokalområde, som de så leverer på deres egen cykel. Det bud, der leverer din pakke, er dermed næsten altid bosiddende i nærheden af dig.

Burds koncept fjerner lastbiler og varevogne fra vejene, og erstatter dem med cykler - for en grønnere hverdag.