Levering i hele verden

Same-day i hele verden?

Det kan Burd dog ikke tilbyde. Udover at levere i hele Danmark, tilbyder vi dog at levere pakker og andet i hele verden via vores partnere. Burd leverer selv i Storkøbenhavn, og udvider hastigt til at dække en større og større del af Danmark. Vores samarbejdspartnere hjælper med leverings i resten af Danmark og verden.

Det betyder, at Burd kan tilbyde at være din one-stop destination for logistik: Burd leverer same-day i egne områder, og sender resten afsted til vores dygtige partnere, som står for resten.

Levering i hele verden for private

Via Burds app kan du gå ind og bestille en pick-up. En pick-up er, når du gerne vil sende en pakke på tværs af København, Danmark eller verden. Når du bestiller en pick-up skal du vælge hvilken dag, pakken skal sendes.
På selve dagen modtager du en SMS fra Burd om, hvornår vi regner med at ankomme, og igen 30 min før ankomst, hvor du kan tracke os live. Når vi er hjemme ved dig tjekker vi det nummer, du har noteret på pakken, og tager pakken med. Herfra sørger vi for, at pakken kommer frem til rette mand eller kvinde, med fuld track & trace.

Vil du vide mere? Kontakt os