Same-day levering til pakkeshop

Hvor hurtigt kan det gå?

Med samme-dag levering til pakkeshop leverer Burd pakker til pakkeshoppen mellem kl. 17.30 og 19.30. Kunden kan dermed bestille en vare i en webshop klokken 15 og få den i sin pakkeshop kl. 18 på vej hjem fra job. Denne løsning er perfekt til de mange danskere, der har travlt og elsker fleksibilitet.

Hvad er en pakkeshop?

Burds pakkeshops består af forretninger med sene åbningstider og høfligt personale. Det kan være alt fra blomsterbutikker og kiosker til apoteker og sportshaller. Burd forsøger at åbne pakkeshops de steder, hvor det er nemmest for kunder at afhente deres pakker - hvis du har nogle forslag til, hvor vi skal have pakkeshop, kontakt da gerne support@burd.dk. Det ville vi sætte pris på!

Hvordan afhenter jeg min pakke?

I pakkeshoppen skal du blot medbringe billede-ID og dit pakkenummer, så sørger det flinke personale for at finde din pakke og udlevere den til dig. Du skal også skrive under for at bekræfte, at du har modtaget din pakke.

Vil du gerne tilbyde dine kunder at hente deres pakker på vej hjem fra arbejde få timer efter, de er bestilt? Kontakt os her